Festival Stille Nacht
Jennah Bell, Alex Vargas ea

festivalstillenacht 21122015 PB
De Paradijs- en Arminiuskerk stelden welwillend hun fraaie gebedsruimtes ter beschikking aan het reizend ‘Festival Stille Nacht’ voor een fijne selectie aan doorbrekende artiesten. De bijna engelachtige zingende Jennah Bell maakt voor mij het drieluik van de afgelopen weken compleet. Ben Caplan krijgt met zijn doldrieste gipsy-blues als vanzelf elk feest op gang, kerk of geen kerk. Het beetje dromerige en o zo mooie Aosoon vindt hier de perfecte ambiance. En Alex Vargas, vers uit de Ziggo Dome, wordt vast een hele grote, en hopelijk zonder zijn bite te verliezen.
Dit, en nog veel meer, op Festival Stille Nacht, in en om Rotown Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *