Macy Gray & Sampha
Paradiso

macy gray sampha 032017 PB
Als bij toeval zit ik twee dagen achter elkaar op hetzelfde bankje in de nok van Paradiso, met prima zicht en geluid, maar ook het storendste publieksgebabbel.
Macy Gray is op haar negende album een andere weg ingeslagen met mooie semi akoestische jazz opnames, maar is vanavond toch voornamelijk haar vertrouwde bevreemdende zelf, en wordt maffer naarmate de avond vordert, en beter van stem, met het haar kenmerkende fijnschuurpapier geluid.
Sampha baart opzien door zijn samenwerkingen met o.a. Solange, Kanye West en Drake, heeft net zijn eerste album uit, en laat vanavond horen waarom hij als singer/songwriter/pianist/producer op de credits van de albums van de allergrootsten staat.
Macy Gray 22 maart, en Sampha 23 maart, in Paradiso Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *