Declan McKenna
Melkweg

declan mckenna 11102017 PB
Het voorterrein van de Melkweg verraad dat een flinke groep fans het grootste deel van de dag voor de deur heeft gebivakkeerd om vooral vooraan te kunnen staan.
De 18-jarige Declan McKenna verpakt serieuze zaken in extreem poppy melodietjes en bereikt vooralsnog een jong, voornamelijk vrouwelijk publiek. Meisjes in die leeftijdsgroep zijn wat sneller van begrip, maar het zal niet lang duren voor de jongens (en volwassenen die nog wel eens denken dat het leven voor kinderen voornamelijk een feest is) niet meer om hem heen kunnen. Vergelijkingen met Bob Dylan zijn niet van de lucht en ik zie een piepjonge David Bowie.
Declan McKenna, 11 oktober, Melkweg Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *